EPAY GO подкрепя кампанията „Искам да съм пейка“ на БГ Бъди активен

EPAY GO подкрепя кампанията „Искам да съм пейка“ на БГ Бъди активен

Най-новата инициатива на платформата за чиста градска среда „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“ под наслов „Искам да съм пейка!“ среща подкрепа от все повече организации и компании. Благородната кауза, която насърчава пловдивчани да събират за рециклиране пластмасови опаковки, вече се радва на подкрепата на онлайн платформата за продажба на билети за събития и концерти EPAY GO, част от Ипей АД. EPAY GO подкрепя кампанията чрез популяризирането й в касите на Изипей в Пловдив и чрез специални послания за клиентите на касите в кварталите „Тракия“ и „Централен“ в Пловдив.

EPAY GO Искам да съм пейка

 

Акцията „Искам да съм пейка!“ се провежда именно на територията на тези два района до края на годината. Ако за трите оставащи месеца на 2019 г. бъдат събрани с 30% повече пластмасови опаковки за рециклиране от същия период на миналата година, платформата „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“ на сдружение БГ Бъди активен ще осигури 20 креативни места за сядане, направени от рециклируеми и природосъобразни материали за двата района.

„Като компания, ориентирана към онлайн услуги, работим активно за намаляване на отпадъците и ненужното използване на ресурси. Закупувайки билет за събитие от нас, не е необходимо да принтирате, а можете да покажете билета на входа на събитието директно от телефона си“ – казва Марина Тодорова, Продуктов мениджър на  EPAY GO. „Всички ние искаме да живеем в по-чисти и по-красиви градове, а пътят за това минава през намаляване на отпадъците и рециклирането им и през личния ангажимент на всеки един от нас. С радост се включваме в популяризирането на инициативата на „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“ и насърчаваме и нашите колеги да участват в подобен тип дейности.“

Основен партньор на инициативата „Искам да съм пейка“ е ЕКОПАК България, които ще събират и отчитат събраната пластмаса в жълтите контейнери в районите „Централен“ и „Тракия“ в Пловдив. Акцията продължава през октомври, ноември и декември. Не се изискват допълнителни усилия от гражданите, освен да бъдат по-активни в събирането и рециклирането на пластмасови опаковки у дома или на работа. Необходимо е просто да пускат празните и сухи опаковки в жълтите контейнери в районите „Централен“ и „Тракия“ в Пловдив.

Платформата е подкрепена от Фондация Кока-Кола като част от визията й за Свят без отпадъци. Следете инициативата и във Фейсбук в страницата на Аз, ти, Пловдив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.