Стартира Форумът EMPATHEAST

Стартира Форумът EMPATHEAST

От 1 до 5 ноември, можете да се присъедините към Форумът EMPATHEAST 2019, който тази година се провежда под мотото “Аварийни изходи от сбъркан свят”. По време на трите дни на форума, можете да се включите в лекции, дискусии, работилници за прототипиране на бъдещето, Микрополитики на културната дейност, Баба-разказвателница, Световно кафене,  представяне на комикс-зина Разкази от Столипиново, Плейбек театър, Баба аукцион, Неделен брънч с домашна храна и още куп интересни и предизвикателства. Подробната програма можете да видите в сайта на събитието. 

communiti circle

По време на събитието, ще създадем пространство за търсене и споделяне на аварийните изходи от обезверението, разделението и хаоса. Можете да се регистрирате за участие тук >> http://bit.ly/EMPATHEAST2019 и да станете част от събитието. По време на EMPATHEAST от петък до неделя възможността да се запознаете с различни гледни точки, да се вдъхновите от гост-лекторите и да развиете мисълта си в посока на аварийния изход. Ще срещнем хора с общи възгледи и заедно яе се опитаме да изградим нова визия за радикална промяна.

В партньорство с платформата за чиста европейска столица на културата Аз, Ти, Пловдив, по време на форума ще откриете и комплект сглобяеми кошове за разделно събиране, които ще ни помогнат отново да #ПразнувамеЧисто.
Форумът е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019

Empatheast и Az Ti Plovdiv
Empatheast и Az Ti Plovdiv
Empatheast

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.